خورش آلو یکی از خورش های بسیار خوشمزه است که هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ می‌شود. در تهیه خورش آلو از انواع ادویه ها و سبزیجات معطر استفاده شده و به همین دلیل این خورشت عطر و بوی خوبی دارد.


مواد لازم:

  • پیاز: یک عدد متوسط
  •  لپه: یک پیمانه (حدود 10 دقیقه در آب بگذارید بماند)
  •  گوشت گوساله: 250 گرم
  •  رب گوجه فرنگی: 3 قاشق سوپ خوری
  •  روغن: به مقدار لازم
  •  لیمو عمانی: 2 عدد بسته به ذائقه
  •  زردچوبه، فلفل و نمک: به میزان لازم
  •  سیب زمینی : 3 عدد متوسط
  •  آلو پاک کرده و خیس خورده: یک پیمانه

 

 

دستور پخت:

داخل قابلمه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد از اینکه روغن داغ شد، پیاز رنده شده را داخل آب بریزید و تفت دهید. پس از طلایی شدن پیازها، گوشت را شسته و درون قابلمه بریزید و تفت دهید تا کمی طلایی و آب آن کشیده شود. 

کمی زرد چوبه و فلفل هم به آن اضافه کنید و نمک را در اواخر طبخ داخل آن بریزید تا بوی آنها در بیاید. سپس لپه را به همراه رب گوجه فرنگی داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا رب رنگ باز کند.

چند سوراخ هم در لیمو عمانی ایجاد کنید و به همراه 5 پیمانه آب داخل قابلمه بریزید تا آب به جوش بیاید. حرارت را کم کنید و تا خورش با شعله کم بجوشد.

 آلوها را بشویید. آن ها را با رب گوجه‌فرنگی، سرکه سیب و ۲ فنجان آب به خورشت اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید تا خورشت بپزد و جا بیفتد.




آشپزباشی بریزید ,قابلمه ,خورش ,داخل ,دهید ,حرارت ,قابلمه بریزید ,داخل قابلمه ,اضافه کنید ,گوجه فرنگی ,تهیه خورش ,داخل قابلمه بریزید منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دونکا چت | چت روم | چت دونکا | گپ دونکا عطرآرا معرفی روش های کسب درآمد دنیای پلیمر دانستنی هایی جذاب راجع به خانه بهترين مارک پاور بانک | فروشگاه اليتاسل فلزیاب ایلام 09102191330 پرسش مهر 19 مجله عقل کل