خورش گل کلم غذایی مقوی و در عین حال رژیمی محسوب میشود. شما میتوانید در فصل پاییز که گل کلم تازه در بازار موجود است این خورش خوشمزه را تهیه کنید. گل کلم خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورش میتوانید از این خواص بهرهمند شوید. از مهمترین خواص گل کلم میتوان به کمک به سلامت قلب و عروق، پیشگیری از سرطان، سمزدایی بدن و سلامت استخوانها اشاره کرد.
مواد لازم
- پیاز بزرگ: ۱ عدد
- گل کلم کوچک: ۱ عدد
- آبغوره: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن مایع: به اندازه کافی
- گوشت خورشتی: ۳۰۰ گرم
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به اندازه کافی
دستور پخت
لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا هنگام پخته شدن زودتر بپزد.
گوشت را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید به هر اندازه که دوست داشتید. و بعد در مقداری روغن و پیاز خرد شده تفت دهید. هنگام تفت دادن مقداری زرد چوبه و فلفل هم روی گوشت بپاشید. سپس مقداری آب داخل ظرف بریزید تا گوشت با حرارت ملایم پخته شود.
در مرحله بعدی باید گل کلم را آماده کنید برای این منظور گل کلم را به قطعات دلخواه خرد کنید. (خیلی ریز خرد نکنید چون باعث میشود سریع له شود و ظاهر خورش را خراب کند.) مقدار کمی روغن در یک تابه بریزید و گل کلم را تفت دهید تا طلایی شود.
پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت، گل کلم را به همراه مقداری نمک و آبغوره به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد. در صورتی که میخواهید خورشتان کمی ترشتر شود میتوانید از ۱ قاشق سوپ خوری گرد لیموعمانی هم استفاده کنید.
پس از اینکه گل کلم را به خورش اضافه کردید خورش نباید مدت زیادی روی حرارت بماند چون بافت لطیف گل کلم ممکن است له شود.
آشپزباشی خورش ,گوشت ,مقداری ,دهید ,اندازه ,قاشق ,خورش اضافه ,اندازه کافی ,قاشق غذاخوری منبع
درباره این سایت