خورش آلو یکی از خورش های بسیار خوشمزه است که هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ میشود. در تهیه خورش آلو از انواع ادویه ها و سبزیجات معطر استفاده شده و به همین دلیل این خورشت عطر و بوی خوبی دارد.
مواد لازم:
- پیاز: یک عدد متوسط
- لپه: یک پیمانه (حدود 10 دقیقه در آب بگذارید بماند)
- گوشت گوساله: 250 گرم
- رب گوجه فرنگی: 3 قاشق سوپ خوری
- روغن: به مقدار لازم
- لیمو عمانی: 2 عدد بسته به ذائقه
- زردچوبه، فلفل و نمک: به میزان لازم
- سیب زمینی : 3 عدد متوسط
- آلو پاک کرده و خیس خورده: یک پیمانه
دستور پخت:
داخل قابلمه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد از اینکه روغن داغ شد، پیاز رنده شده را داخل آب بریزید و تفت دهید. پس از طلایی شدن پیازها، گوشت را شسته و درون قابلمه بریزید و تفت دهید تا کمی طلایی و آب آن کشیده شود.
کمی زرد چوبه و فلفل هم به آن اضافه کنید و نمک را در اواخر طبخ داخل آن بریزید تا بوی آنها در بیاید. سپس لپه را به همراه رب گوجه فرنگی داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا رب رنگ باز کند.
چند سوراخ هم در لیمو عمانی ایجاد کنید و به همراه 5 پیمانه آب داخل قابلمه بریزید تا آب به جوش بیاید. حرارت را کم کنید و تا خورش با شعله کم بجوشد.
آلوها را بشویید. آن ها را با رب گوجهفرنگی، سرکه سیب و ۲ فنجان آب به خورشت اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید تا خورشت بپزد و جا بیفتد.
آشپزباشی بریزید ,قابلمه ,خورش ,داخل ,دهید ,حرارت ,قابلمه بریزید ,داخل قابلمه ,اضافه کنید ,گوجه فرنگی ,تهیه خورش ,داخل قابلمه بریزید منبع
درباره این سایت