خورش انار یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که از نظر طعم و ظاهر شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد. این خورش خوشمزه متعلق به استان گیلان می باشد و به عنوان یک غذای شمالی شناخته می شود.

 

مواد لازم:

  • گوشت: نیم كیلو
  • مغز گردو: یك پیمانه
  • سبزی (شامل تره، جعفری، گشنیز و شوید): دو پیمانه
  • پیاز متوسط : یك عدد
  • دانه انار: نصف پیمانه
  • رب انار: یك پیمانه
  • آبغوره:دو قاشق مرباخوری

دستور پخت: ابتدا گوشت را به صورت قیمه‌ای تكه‌تكه كرده و با كمی پیاز سرخ می کنیم. گوشت را به خوبی تفت می دهیم تا به طور کامل سرخ شود و رنگش تغییر کند. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت با حرارت ملایم بپزد. سپس مغز گردو را چرخ می کنیم و با دانه انار و رب انار می جوشانیم. سبزی را خرد و سرخ كرده و سپس تمام مواد را با گردو مخلوط می کنیم. سپس نمك، فلفل و آبغوره را به آن اضافه می کنیم و هم میزنیم. به روغن که بیفتد خور آماده سر می باشد. در مراحل پایانی پخت ، طعم خورش را می چشیم و در صورتی که ترشی آن به زیاد بود می توانیم مقداری شکر به خورش اضافه کنیم تا طعم خورش متعادل تر شود.

 


آشپزباشی خورش ,انار ,کنیم ,گوشت ,پیمانه ,گردو ,دانه انار ,خورش انار منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

عشق و دوستی اصفهان درس وکیل ، وکالت ، مشاوره حقوقی در مشهد رُگـــــا دو سوته خرید کن تحویل بگیر بیا تو دانلود2 ایردراپ معتبر اجاره سند برای آزادی زندانی | سایت اجاره وثیقه