خورش کدو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است و به واسطه کدو که در آن استفاده می شود که سرشار از آهن، پتاسیم و بتاکاروتن می باشد یک غذای بسیار سالم و مفید برای بدن می باشد.

 

مواد لازم:

  • گوشت گوسفند: 300 گرم
  • کدو سبز تازه و قلمی: 5-6 عدد
  • گوجه فرنگی :3 عدد متوسط
  • پیاز: یک عدد
  • روغن: به میزان لازم
  • آب: 2 لیوان
  • نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم

 

دستور پخت:

داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز را ریز خرد کنید و داخل روغن بریزید و تفت دهید تا نرم شوند، سپس گوشت خرد شده و کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. بعد از آنکه گوشت به خوبی سرخ شد، سپس 2 قاشق رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید و آن را تفت دهید تا هم رنگ رب تغییر کند و هم بوی خامی از آن گرفته شود. بعد 2 لیوان آب به آنها اضافه کنید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد.

گوجه ها را هم رنده کنید و به همراه پیاز داغ و مقداری نمک تفت دهید تا بپزند. وقتی فقط نصف استکان آب گوشت ته قابلمه ماند و گوشت کاملا پخته شد ، کدوها را به گوشت اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل روی آن بریزید. 

خورش را هم بزنید تا کدوها بپزند و کمی له شوند. سپس گوجه فرنگی های پخته شده را به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید تا خورشت جا بیفتد. در این مرحله از مقداری آب لیمو ترش یا آبغوره هم برای طعم دهی به خورش استفاده کنید. 

 



آشپزباشی گوشت ,دهید ,مقداری ,خورش ,گوجه ,قابلمه ,اضافه کنید ,گوجه فرنگی ,قرار دهید ,روغن بریزید ,میزان لازم منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اینجا همه چی هست معرفی محصولات جدید کلاس اولی های باهوش فروشگاه کتاب امیر دهکده ایرونی منبع تحت فشار دانلود رایگان پوشان