خورش گوجه سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است به دلیل اینکه گوجه سبز فقط در فصل بهار و تابستان موجود است به عنوان یک خورش فصلی شناخته می شود.

 

مواد لازم:

  • گوشت: نیم کیلوگرم (اگر با استخوان بود ۷۵۰ گرم)
  •  سبزی ( شامل تره، جعفری و نعنا): نیم کیلوگرم
  •  گوجه سبز: نیم کیلوگرم
  •  پیاز سرخ شده: ۴ قاشق سوپخوری
  •  ادویه(زردچوبه- زعفران و خیلی کم دارچین: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم
دستور پخت: گوشت را خرد کرده و بشویید و پیاز را به صورت خلالی خرد کنید. در یک قابلمه مناسب ۲ قاشق روغن بریزید و داغ کنید. پیاز را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود. گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. ۳ تا ۴ لیوان آب افزوده، خورش را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده، صبر کنید تا گوشت، خوب نیمپز شود. نعنا و جعفری را با باقیمانده روغن سرخ کنید و پس از نیمپز شدن گوشت به خورش اضافه کنید. دقت کنید اگر نعنا و جعفری را از همان ابتدا به خورش اضافه کنید کمی تلخ می شود. گوجه سبزها را نیز شسته و به خورش اضافه کنید. صبر کنید تا خورش کمکم پخته شود و کاملا جا بیفتد. اگر گوجه ها به اندازه کافی ترش نباشند میتوانید یک قاشق سوپ خوری آبلیمو به خورش بیفزایید.


آشپزباشی خورش ,گوجه ,روغن ,گوشت ,لازم ,میزان ,اضافه کنید ,خورش اضافه ,میزان لازم , نیم کیلوگرم ,خورش گوجه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خبرنامه فطرس kelsak eRainbow پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان جـــــــــــــــــــــــوجه ی شکــــلآتی