خورش کدو حلوایی یک غذای زمستانی بسیار جذاب است که ­می‌­تواند به برنامه غذایی شما تنوع ببخشد. کدو حلوایی بیشتر در بخش‌های شمالی ما کشت می‌شود. این خورش سنتی را در بعضی مناطق در شب یلدا سرو می‌شود.

 

مواد لازم

  • گوشت: 500 گرم
  • کدو حلوایی : 500 گرم
  • زعفران ساییده شده: یک قاشق چایخوری
  • شکر: یک قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • پیاز: دو عدد
  • نمک: به میزان لازم
  • زردچوبه: یک قاشق چایخوری
  دستور پخت ابتدا کدو را شسته و پس از پوست کندن، به صورت هلال‌های کوچک خرد کنید. سپس یک عدد از پیازها را ریز کرده و در تابه‌ای حاوی روغن سرخ کنید تا کمی طلایی‌رنگ شود.کدوی خرد شده را به پیاز داغ اضافه کنید و همراه با آن تفت دهید. گوشت را در پیاز و مقداری  زردچوبه تفت دهید و وقتی گوشت سرخ شد به آن مقداری آب اضافه کنید تا خوب پخته شود. بعد از پخت کامل گوشت ، رب را در مقداری آب حل کنید و به همراه نمک ، فلفل ، شکر و زعفران ، به خورش اضافه کنید تا خورش مزه دار شود. در آخر هم کدو را به خورش اضافه کنید. با توجه به اینکه کدو به‌خصوص درصورتی که تکه‌های آن ریز و نازک باشد به سرعت پخته و له می‌شود، پس از اضافه‌کردن کدو،خورش را مدت زمان زیادی روی شعله اجاق‌گاز حرارت ندهید. برای این منظور باتوجه به اندازه تکه‌های کدو،یک ربع تا نیم‌ساعت زمان کافی است.      

 


آشپزباشی خورش ,قاشق ,گوشت ,حلوایی ,پیاز ,اضافه کنید ,خورش اضافه ,قاشق غذاخوری ,قاشق چایخوری منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ال ان بلاگ کلینیک شنوایی سنجی تخفیف ویژه c2basesec