خورش ریواس یکی از مشهورترین انواع خورشت های بهاری، ترش و خوشمزه است که با ساقه ترش ریواس تهیه می شود.ریواس از جمله سبزی های کوهی مخصوص فصل بهار است که به‌ صورت طبیعی رشد می کند و به آبیاری نیاز ندارد. ریواس ساقه‌ای ترش و آبدار و پرخاصیت دارد.

مواد لازم:
  • گوشت: 250 گرم 
  • ریواس: 300 گرم 
  • سبزی (نعنا و جعفری خرد شده: 200 گرم (150 گرم جعفری، 50 گرم نعنا)
  • پیاز: 1 عدد 
  • کره : 20 گرم
  • آبغوره: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
دستور پخت: ابتدا پیازها را پوست کنده، بعد از شستن ریز خرد کنید. سپس در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و رو شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. پس از آن، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود. گوشت را بشویید و به صورت قیمه ای خرد کنید، سپس به پیاز داغ اضافه کرده، همراه با آن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. حالا 2 تا 3 لیوان آب جوش به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید، در ظرف را بگذارید و تا پخت کامل گوشت روی حرارت متوسط اجاق گاز صبر کنید. ریواس ها را بشویید و پوست نازک روی ساقه های ریواس را جدا کنید و به تکه های مساوی خرد کنید. نعنا و جعفری تازه را نیز پاک کرده، بعد از شستن، ریز خرد کنید. حالا در یک تابه کوچک، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس نعنا و جعفری خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید. بعد از آنکه گوشت پخت، ابتدا نعنا و جعفری سرخ شده را اضافه کنید و 10 دقیقه حرارت دهید. بعد از آن ریواس را همراه  نمک و فلفل اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر حرارت دهید.   نکات مهم:
  • زمان جوشیدن خورش بعد از اضافه کردن ریواس نباید زیاد باشد زیرا ریواس به سرعت له می شود.
  • با توجه به اینکه ریواس طعم ترشی دارد، اگر خورش را با همین میزان ترشی دوست دارید، لازم نیست شکر اضافه کنید.
  • مقدار نعنا نباید خیلی زیاد باشد زیرا باعث تلخ شدن خورش می شود.



آشپزباشی ریواس ,دهید ,گوشت ,نعنا ,خورش ,حرارت ,اضافه کنید ,روغن بریزید ,حرارت دهید ,زیاد باشد ,باشد زیرا منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

وام های گروه امید تست اپلیکیشن و سایت اپ لینک اخبار ورزشی safron دعا اجناس فوق العاده