خورش به و آلو خوشمزه و مغذی است و از خورش های سنتی ایرانی است، تهیه خورش به در پاییز که فصل به است مرسوم میباشد. این نوع خورش به به هم به صورت کاملاً شیرین و هم به صورت ملس (ترش و شیرین) درست می شود.
مواد لازم:
- گوشت: 400 گرم
- به بزرگ: 2 عدد
- پیاز متوسط: 1 عدد
- آلو بخارا: 15 تا 20 عدد
- شکر: 1 تا 2 قاشق غذاخوری
- کره: 30 گرم
- آبلیمو : 1 قاشق سوپخوری
- رب گوجه فرنگی: در صورت تمایل
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
دستور پخت:
گوشت را به تکه های کوچک خرد کنید و به همراه پیاز خرد شده و مقداری روغن روی حرارت تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود. بعد مقداری آب به آنها اضافه کنید تا گوشت پخته شود.
آلو ها را بشویید و به مدت یک ساعت در آب خیس دهید . به را هم بشویید و پوست آن را بکنید و به صورت پره ای قاچ کنید و در مقداری روغن سرخ کنید.
به سرخ شده را به همراه آلو های خیس خورده ، بعد از یک ساعت و نیم پخت گوشت و پیاز به آن اضافه کنید. بعد شکر و آبلیمو را به غذا اضافه کنید تا در خورش بجوشند.
در آخر پخت خورشت ، نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید تا عطر فوق العاده ای بگیرد.
آشپزباشی
خورش ,صورت ,مقداری ,گوشت ,عدد ,پیاز ,اضافه کنید ,مقداری روغن ,تهیه خورش
منبع
درباره این سایت