خورش به و آلو خوشمزه و مغذی است و از خورش های سنتی ایرانی است، تهیه خورش به در پاییز که فصل به است مرسوم میباشد. این نوع خورش به به هم به صورت کاملاً شیرین و هم به صورت ملس (ترش و شیرین) درست می شود.

 

مواد لازم:

  •  گوشت: 400 گرم 
  •  به بزرگ: 2 عدد 
  • پیاز متوسط: 1 عدد 
  •  آلو بخارا: 15 تا 20 عدد 
  • شکر: 1 تا 2 قاشق غذاخوری
  • کره: 30 گرم
  • آبلیمو : 1 قاشق سوپخوری
  • رب گوجه فرنگی: در صورت تمایل
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
دستور پخت: گوشت را به تکه های کوچک خرد کنید و به همراه پیاز خرد شده و مقداری روغن روی حرارت تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود. بعد مقداری آب به آنها اضافه کنید تا گوشت پخته شود. آلو ها را بشویید و به مدت یک ساعت در آب خیس دهید . به را هم بشویید و پوست آن را بکنید و به صورت پره ای قاچ کنید و در مقداری روغن سرخ کنید. به سرخ شده را به همراه آلو های خیس خورده ، بعد از یک ساعت و نیم پخت گوشت  و پیاز به آن اضافه کنید. بعد شکر و آبلیمو را به غذا اضافه کنید تا در خورش بجوشند. در آخر پخت خورشت ، نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید تا عطر فوق العاده ای بگیرد.    


آشپزباشی خورش ,صورت ,مقداری ,گوشت ,عدد  ,پیاز ,اضافه کنید ,مقداری روغن ,تهیه خورش منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پرده بازار دانلود رایگان کتاب تی تی دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. یک کلاس درس ششم ابتدایی فیلم ایرانی خرید اینترنتی کتابخانه عمومی علامه امینی زرند