خورش چاقاله بادام یک خورش بهاری بسیار خوشمزه با طعمی تقریبا ترش است و با داشتن سبزیجاتی مثل نعناع و جعفری عطر و بویی عالی دارد.

مواد لازم:

  • چاقاله بادام: 500 گرم
  • گوشت: 700 گرم
  • پیاز: 2 عدد بزرگ
  • جعفری تازه : 350 گرم
  • نعنای تازه : 150 گرم
  • آب لیموترش و آب غوره :1/2 فنجان
  • زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل و روغن مایع: به میزان لازم

 

دستور پخت:

از ۲ ساعت قبل از شروع به آشپزی چاقاله ها را در یک کاسه بخیسانید تا کمی نرم شوند.

پیاز های خلالی شده را داخل روغن تفت دهید تا پیاز سرخ شود. در حین تفت دادن پیاز ، مقداری زرد چوبه هم به آن اضافه کنید تا بوی خامی زرد چوبه گرفته شود. چوب انتهایی چغاله ها را در بیاورید و آن را به همراه گوشت خرد شده به پیاز داغ اضافه کنید.

همه مواد را با هم تفت دهید. بعد یک لیتر آب داخل قابلمه بریزید .وقتی آب به جوش آمد ، مقداری نمک و فلفل هم داخل آن بریزید.حرارت را کم کنید تا خورش به آرامی بپزد.

در فاصله پختن خورش ،نعنا و جعفری را در مقداری روغن تفت دهید و بعد از اینکه گوشت نیم پز شد به خورشت اضافه کنید .

در نیم ساعت آخر آب لیمو و آب غوره را به خورش اضافه کنید. وقتی خورش جا افتاد آن را از روی حرارت بردارید.

پخت چاقاله نیز مانند پخت گوشت به زمان زیادی نیاز دارد. هنگام تا آنجا که ممکن است، چاقاله بادام ریزتر را انتخاب کنید. چاقاله هایی که درشت‌تر هستند در واقع فاصله کمتری با تبدیل شدن به بادام رسیده دارند. به همین دلیل بافت چوبی شده در چاقاله های بزرگ‌تر بیشتر و مواد قابل‌جذب آن توسط دستگاه گوارش انسان کمتر است.

 

                        

 


آشپزباشی خورش ,پیاز ,چاقاله ,گوشت ,بادام ,دهید ,اضافه کنید ,چاقاله بادام ,خورش چاقاله ,خورش چاقاله بادام منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

معرفی کالا blash اهنگ,فیلم,سریال,خبر حسین ظهیریان همه چی موجوده لحظه اخر تخفیفان فروش بهترین نوع درب ضد سرقت در ایران هک و امنیت